In het gedetailleerde overzicht van je boekingen kun je alle deelnemers bekijken, contact met hen opnemen, afspraken bewerken en afspraken annuleren als dat nodig is. Je kunt ook eerdere afspraken terugzien en een factuur voor een afspraak maken.
In dit artikel
Boekingen beheren
Je vindt al je afspraken direct in de sectie Boekingen in je dashboard. Je planning opent altijd in de huidige maand.
- Gebruik de maandkiezer om tussen maanden te wisselen. Je kunt teruggaan naar elke eerdere maand en tot 12 maanden vooruitkijken.
- Klik op Vandaag om terug te gaan naar de huidige maand.
- Afspraken die al hebben plaatsgevonden, staan gegroepeerd onder Afgelopen. Klik op Meer tonen om ze te bekijken.
Op elke afspraakkaart zie je het tijdstip van de afspraak. Een afspraak die op dit moment plaatsvindt, is gemarkeerd met NU. Bij afspraken die binnenkort beginnen, zie je hoeveel minuten het nog duurt, bijvoorbeeld over 15 min.
Klik op een afspraak om het detailpaneel aan de rechterkant te openen.
- Alle deelnemers bekijken
- Contactgegevens inzien
- Boekingsdetails controleren
- De locatie van de afspraak bekijken
Gebruik de knop Contact opnemen met alle deelnemers om een e-mail te sturen naar iedereen die deze afspraak heeft geboekt.
Factuur maken
Je kunt een factuur voor een afspraak direct vanuit je planning maken.
- Ga naar Boekingen in je dashboard
- Zoek de afspraak in je planning
- Klik op Factuur maken op de afspraakkaart
- Rond je factuur af in de factuureditor die wordt geopend
Goed om te weten: Heb je betalingen nog niet ingesteld, dan word je eerst door het instellen van betalingen geleid. Daarna kun je je factuur maken.
Afspraak bewerken
Je kunt een afspraak direct in het detailpaneel bewerken. Bewerken is beschikbaar in alle abonnementen, ook in het gratis abonnement Bookings Lite.
- Ga naar Boekingen in je dashboard
- Klik op de afspraak om het detailpaneel te openen
- Klik op Bewerken
- Breng je wijzigingen aan
- Sla je wijzigingen op
Wat je kunt bewerken, hangt af van het soort afspraak:
- Individuele afspraken en groepsafspraken: de afspraakgegevens
- Vaste sessies: het aantal plaatsen
Belangrijk: Je deelnemers krijgen geen melding wanneer je een afspraak bewerkt. Het bewerkingsformulier wijst je hier ook op. Hebben je wijzigingen gevolgen voor je deelnemers, laat het hen dan zelf weten, bijvoorbeeld met de knop Contact opnemen met alle deelnemers.
Goed om te weten: Als je annuleert, buiten het paneel klikt of Verplaatsen kiest voordat je hebt opgeslagen, word je gevraagd of je je niet-opgeslagen wijzigingen wilt verwerpen.
Bewerken of verplaatsen?
Met Bewerken wijzig je de gegevens van een afspraak. Wil je een afspraak naar een andere datum of tijd verplaatsen, gebruik dan Verplaatsen. Je vindt deze optie in het menu met de drie puntjes (⋮) van de afspraak. Verplaatsen is alleen beschikbaar met Bookings Essentials.
Anders dan bij bewerken ontvangen je deelnemers bij verplaatsen automatisch een e-mail met de nieuwe datum en tijd.
Meer informatie vind je in het artikel Hoe verplaats ik een afspraak in Boekingen?
Wat je niet kunt bewerken
- Afspraken in het verleden
- Het aantal plaatsen bij afspraken met open tijdslots
- De duur van een afspraak. Je kunt deze niet wijzigen via Bewerken of Verplaatsen. Wil je een andere duur aanbieden, maak dan een nieuw event aan met de nieuwe duur.
Goed om te weten: Als je een event wijzigt, worden bestaande afspraken van dat event niet aangepast. Wil je ook die afspraken wijzigen, bewerk ze dan afzonderlijk.
Meldingen
Je ontvangt een e-mailmelding telkens wanneer een boeking wordt gemaakt of geannuleerd. Wanneer je een afspraak bewerkt, wordt er geen e-mailmelding verstuurd.
Deelnemers voeren hun naam en e-mailadres in tijdens het boeken. Deze gegevens vind je terug in de detailweergave van de afspraak.
Afspraak annuleren
Als je een afspraak moet annuleren, raden we aan om deelnemers vooraf te informeren en indien mogelijk alternatieven aan te bieden.
- Ga naar Boekingen in je dashboard
- Open de betreffende afspraak
- Klik op het menu met de drie puntjes (⋮)
- Kies Afspraak verwijderen
De afspraak wordt verwijderd en alle deelnemers worden automatisch geïnformeerd.
Belangrijk: Als je een afspraak verwijdert, worden betalingen die je deelnemers voor deze afspraak hebben gedaan niet terugbetaald. En als je een betaling terugbetaalt, wordt de afspraak niet verwijderd. Wil je een deelnemer terugbetalen, doe dit dan apart. Hoe dat werkt, lees je in Terugbetalingen voor je betalingen beheren.
Goed om te weten: Afspraken in het verleden kun je niet verplaatsen of verwijderen. Dit geldt ook voor afspraken waarbij een deelnemer niet is komen opdagen.