Je bedrijfsprofiel bevat belangrijke bedrijfsgegevens zoals je naam, adres en contactgegevens. Het wordt nu gedeeld met je instellingen voor facturering en Betalingen. Als je je gegevens op één plek bijwerkt, blijven ze overal hetzelfde.
In dit artikel
Je bedrijfsprofiel bewerken
In je bedrijfsprofiel bewaar je alle belangrijke informatie over je bedrijf, zoals je naam, adres en telefoonnummer. Daarnaast kun je hier ook je belastingnummer en je e-mailadres toevoegen. Het e-mailadres dat je invoert, wordt gebruikt voor al je belangrijke webshopmeldingen, zoals orderbevestigingen.
Let op: Je bedrijfsprofiel wordt nu gedeeld met je instellingen voor facturering en Betalingen. Als je je gegevens hier of in je factureringsinstellingen bijwerkt, blijven ze overal hetzelfde. Zie "Je gegevens gesynchroniseerd houden" hieronder.
Stappen
- Log in op je Jimdo account en kies de gewenste website
- Klik helemaal links op Betalingen
- Kies vervolgens Instellingen > Financiële details
- Vul je gegevens in
- Als je klaar bent, klik je op Wijzigingen opslaan
Je gegevens gesynchroniseerd houden
Je bedrijfsnaam, belastingnummer of btw nummer, valuta, adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld tussen je webshop en je instellingen voor facturering en Betalingen. Werk je deze gegevens op één van beide plekken bij, dan wordt de wijziging binnen enkele seconden overal toegepast.
Een volledig adres (straat, plaats, postcode en land) wordt automatisch gesynchroniseerd. Een onvolledig adres blijft in je webshop staan, maar verschijnt pas op facturen of bij Betalingen wanneer het volledig is.
Je kunt je belastingnummer of btw nummer zowel in je webshop als in je factureringsinstellingen verwijderen. De wijziging wordt overal toegepast.
Je kunt je bedrijfsnaam overal wijzigen, maar in het bedrijfsprofiel van je webshop mag dit veld niet leeg zijn.
Velden zoals bedrijfsbeschrijving, doelgroep of bedrijfscategorie maken geen deel uit van deze synchronisatie en gelden alleen binnen je webshop.
Als je merkt dat je gegevens vanzelf zijn gewijzigd
Terwijl we bestaande webshops aan dit gedeelde profiel koppelen, kun je eenmalig een wijziging in je bedrijfsgegevens zien zonder dat je zelf iets hebt aangepast:
- Als je al facturen via Betalingen hebt verstuurd, zijn de gegevens van je webshop aangepast aan je factureringsprofiel.
- Als je nog geen facturen hebt verstuurd, zijn de bestaande gegevens van je webshop de gedeelde versie geworden die overal wordt gebruikt. Dit is vooral merkbaar bij je bedrijfsnaam.
Dit is een verwacht onderdeel van een eenmalige overgang en geen fout. Als een van je gegevens daarna verouderd is, kun je deze eenvoudig op één van beide plekken bijwerken.
Belangrijk: Als de gegevens in je webshop en op je facturen of bij Betalingen na opnieuw opslaan en een minuut wachten nog steeds niet overeenkomen, neem dan contact op met support.
Veelgestelde vragen
Waarom is de naam of het adres op mijn factuur gewijzigd?
Bedrijfsgegevens worden nu gedeeld tussen je webshop en je factureringsinstellingen. Als je ze op één plek bijwerkt, worden ze overal bijgewerkt waar ze worden gebruikt. Zo blijven je gegevens overal hetzelfde.
Waarom is het adres van mijn webshop vanzelf gewijzigd?
Als je al echte facturen hebt verstuurd, is je webshop eenmalig bijgewerkt zodat de gegevens overeenkomen met de gegevens op die facturen. Als iets verouderd is, kun je het op één van beide plekken corrigeren: in het bedrijfsprofiel van je webshop of in je factureringsinstellingen. De wijziging wordt vervolgens overal toegepast.
Ik heb mijn gegevens bijgewerkt. Waarom zie ik de wijziging nog niet?
Het synchroniseren duurt meestal maar enkele seconden. Wacht even en vernieuw de pagina. Als de wijziging na ongeveer een minuut nog niet zichtbaar is, open je bedrijfsprofiel, controleer je de waarde en sla je deze opnieuw op.
Kan ik mijn btw nummer of belastingnummer volledig verwijderen?
Ja. Als je het in het bedrijfsprofiel van je webshop verwijdert, wordt het overal verwijderd. Als je het in je factureringsinstellingen verwijdert, wordt het ook uit je webshop verwijderd.
Kan ik mijn bedrijfsnaam verwijderen?
Je kunt je bedrijfsnaam overal wijzigen, maar in het bedrijfsprofiel van je webshop mag het veld niet leeg zijn.
Worden mijn bedrijfsbeschrijving of doelgroep in mijn webshop weergegeven?
Nee. Deze velden maken geen deel uit van het gedeelde profiel en worden niet met je webshop gesynchroniseerd.